Nyheder​

Nyt koncept!! Samtale-lounge i Frivilligcenteret . . .
Vores nye koncept med Samtale-lounge er at man kan komme og få en nærværende og medmenneskelig samtale med en frivillig, som er vant til den svære samtale med mennesker - og det er Dorthe!!
Læs hele nyheden
Frivilligcenteret opretter sorg- & selvhjælpsgrupper
Måske er det noget for dig eller en du kender!!
Læs hele nyheden

UNGEGRUPPE nr. 2 - for unge der gerne vil møde andre unge i et trygt fællesskab.

Har du lyst til at være en del af et trygt og stabilt fællesskab? Men måske har du lidt svært ved at komme af sted og møde nye mennesker? Så bliv en del af Frivilligcenterets ungegruppe.


Er du i alderen mellem 18-25 år bosat i Faaborg-Midtfyn, kan du blive en del af et fællesskab for unge, som på den ene eller anden måde oplever, at det kan være vanskeligt at skabe relationer eller oplever at være ensomme.


Gruppen mødes hver uge i Frivilligcenteret på Floravej 11 i Foreningshuset Guldhøj eller til en aktivitet udenfor. Tidspunktet bestemmes af deltagerne. Der kan være 3-8 deltagere i gruppen. 


Hvis der er stemning for det, er der også mulighed for at gruppen ​tager i biografen eller på café. Gruppen faciliteres de første par måneder af en tovholder, som kan understøtte fællesskabet.

Kontakt os, hvis du som ung savner et fællesskab, har brug for et boost af selvtilliden og selvværdet i relation til andre eller oplever ensomhed. Vi taler om de ting, der fylder i hverdagen, men vi prioriterer også at have det sjovt sammen.


I ungegruppen møder du forståelse, omsorg og støtte - dels fra tovholderen og dels fra de andre unge i gruppen.


Alle i gruppen har tavshedspligt og det er gratis at deltage. 


Tilmeld dig gruppen ved at ringe til Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn på tlf. 4049 5922 eller til Camilla Ellegaard på 2082 7300 mail: co@frivilligmidtfyn.dk og du vil blive kontaktet.​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Foreningshuset Guldhøj
Floravej 11, 5750 Ringe

Telefon: 4049 5922

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383