Nyheder​

Netværksgruppen for dig "efter arbejdet"
Oplever du et stort skift i dit liv? Gruppen er for mennesker, som oplever en markant livsændring i deres liv efter arbejdslivet. Gruppen starter op i august . . .
Læs hele nyheden
Sommerferie-aktiviteter
Nu er det tid at finde ud af hvad DU skal lave i sommerferien, Der er spændende ferieaktiviteter for både børn, unge og familier. I ønskes alle en rigtig god sommer!!!
Læs hele nyheden
UNGEGRUPPE nr. 2 - for unge der gerne vil møde andre unge i et trygt fællesskab.
Er du i alderen 18-25 år og bosat i Faaborg-Midtfyn, kan du blive del af et fællesskab for unge, som oplever at være ensomme.
Læs hele nyheden

Social ambassadør - en tryg vej ind i fællesskabet

Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn har i juni 2019 fået bevilget penge af Socialstyrelsen til et nyt projekt i Ringe. 

Projektet skal få flere på langvarig offentlig ydelse ind i frivillige foreninger.

Dette gøres for at give flere muligheden for at indgå i frivillige sociale fællesskaber. Frivillige fællesskaber kan nemlig noget helt særligt og kan være en frirum for de borgere, som deltager. 

Projektet betyder, at en borger kan blive tilkoblet en social ambassadør fra en forening, da det kan være svært at få modet til at blive frivillig eller søge arbejde, hvis man har været uden for arbejdsmarkedet/uddannelsessystemet i lang tid. Med en social ambassadør som kan guide og hjælpe, håber vi, at den enkelte borger i første omgang finder modet til at komme i gang. 

Derfor vil vi i efteråret arbejde på at uddanne sociale ambassadører, som kan give en hjælpende hånd til borgerne i projektet, så de får en tryg og god start på arbejdet som frivillig.

Hvis din forening er interesseret i at være med i projektet, så kontakt meget gerne projektleder Camilla Ellegaard

på tlf. 20827300 eller mail co@frivilligmidtfyn.dk. 

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Foreningshuset Guldhøj
Floravej 11, 5750 Ringe

Telefon: 4049 5922

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383