Nyheder​

Vil du deltage i en mandegruppe - i samarbejde med Mandecentret Fyn?
8 mænd - 8 uger gratis gruppeforløb Tilbuddet er for dig, der ønsker at styrke din evne til at tackle den svære situation og blive bedre til at tage skridt i en ønsket retning. Under hele forløbet er en erfaren gruppeleder tilstede.
Læs hele nyheden
Alle tirsdage kl. 10.00 Travetur på Hjertesti Nautilen.
Start: Anes Høj Ibjergvej 11 Tarup Vi følger hjertestien igennem det smukke landskab. Ikke kørestolsegnet. Alle er velkomne, gratis adgang. Arrangør: Hjerteforeningen Faaborg-Midtfyn
Læs hele nyheden

Synlighed

Frivilligcenteret tilbyder

​Vi hjælper foreninger, netværk og selvhjælpsgrupper med at være synlige for potentielle brugere, frivillige og andre organisationer.

Den Sociale Vejviser

Alle frivillige sociale foreninger og netværk kan komme med i Den Sociale Vejviser. Vejviseren er synlig for alle på vores hjemmeside og i vores lokaler i Ringe. Kom med i den Sociale Vejviser (link)

Foreningskalenderen

En gang om måneden annoncerer vi aktiviteter i Midtfyns Posten. Foreningskalenderen kalder vi den, og det er gratis for foreninger og netværk at få deres åbne aktivitet med. Skriv til os senest den 15. i måneden før jeres aktivitet, så får I den med. Foreningskalenderen er også synlig på vores hjemmeside og i vores café. 

Repræsentation

Vi deltager ved møder og arrangementer i mange sammenhænge, hvor vi repræsenterer alle forenigner. Er der en sag inden for frivillighed eller selvhjælp, som særligt optager jer, hører vi gerne om den. 

Læg en kommunikationsplan

Der er større chance for at lykkedes med sin kommunikation, hvis man lægger en plan og følger den. Vi kan hjælpe jer med at undersøge jeres muligheder og lægge en kommunikationsplan.

Bliv synlig med det samme

Her har vi samlet et par gode råd til at blive endnu mere synlig. 

 

Grafisk opsætning og professionel print

Produktionsskolen i Ringe er behjælpelig med at sætte brochurer, flyers, avisannoncer mv. op. De printer også i professionel kvalitet i mange størrelser. Se deres udbud og priser her.

Facebook

  • Har I oprettet jeres arrangement som en begivenhed på Facebook? Og forgår jeres arrangement på Frivilligcenteret? Så sæt os på som med arrangør - så bliver I synlig for flere.
  • Har I et opslag, I gerne vil have delt på vores facebookside? Så kontakt os, så finder vi den optimale løsning for jer.

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Østre Ringvej 39
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 20 82 73 00

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hente vores folder ved at klikke her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383