Nyheder​

Vil du deltage i en mandegruppe - i samarbejde med Mandecentret Fyn?
8 mænd - 8 uger gratis gruppeforløb Tilbuddet er for dig, der ønsker at styrke din evne til at tackle den svære situation og blive bedre til at tage skridt i en ønsket retning. Under hele forløbet er en erfaren gruppeleder tilstede.
Læs hele nyheden
Alle tirsdage kl. 10.00 Travetur på Hjertesti Nautilen.
Start: Anes Høj Ibjergvej 11 Tarup Vi følger hjertestien igennem det smukke landskab. Ikke kørestolsegnet. Alle er velkomne, gratis adgang. Arrangør: Hjerteforeningen Faaborg-Midtfyn
Læs hele nyheden

Ny forening

Få hjælp på Frivilligcenteret

Vi hjælper alle, som har en social sag på hjertet. Hvad end du repræsenterer en nystartet forening eller stadig udvikler på en god idé, så kan Frivilligcenteret hjælpe dig med at komme videre.

Ideudvikling

Få hjælp til at videreudvikle din idé og realisere den. Store som små initiativer på det frivillige sociale område er med til at skabe et godt og inkluderende lokalmiljø, og det vil vi hjælpe dig med.

Forening eller netværk?

Når du bedst dit mål ved at oprette en forening eller et netværk? Vi hjælper dig med at afklare dine behov og hvordan du bedst muligt understøtte dem via organisering. 

Kom godt i gang

Alle kan starte en forening eller et netværk, men ved at inddrage Frivilligcenteret tidligt i processen, kan vi rådgive om muligehder og udfordringer i forbindelse med en opstart. Det kan fx være vedtægter, økonomi eller CVR-registereing.

Lokal kendskab

Vi ved, hvad der rør sig i Faaborg-Midtfyn på det frivillige område. Derfor kan vi hjælpe dig med at skabe gode netværk og kontakt til ressourcepersoner, som også brænder for din sag.

Få hjælp med det samme

​Tre gode råd til nye foreninger

  1. Hold fokus på formålet
  2. Vær synlig og deltag i alle relevante aktiviteter
  3. Brug Frivilligcenterets foreningsservice og lokaler

Regler og krav

​Hent råd til at:

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Østre Ringvej 39
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 20 82 73 00

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hente vores folder ved at klikke her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383