Nyheder​

Den frivillige Gældsrådgivning Faaborg-Midtfyn
Sted: Frivilligcenteret Østre Ringvej 39 Arbejdsløshed, skilsmisse, sygdom eller dyreforbrugslån kan få enhver økonomi til at løbe af sporet. Er din gæld blevet uoverkommelig, kan du gratis hjælp og rådgivning hos Gældsrådgivningen. Rådgivningen er fortrolig, uvildig og gratis. Tlf. 53 97 95 18 Mail: gaeldsraadgivningen@gmail.com Ring eller skriv og få en aftale med en af de frivillige gældsrådgivere.
Læs hele nyheden
Bisidderne - netværket
Sted: Frivilligcenteret Østre Ringvej 39 Har du brug for en bisidder? Skal du til en vanskelig samtale hos ex. lægen på hospitalet, kommunen, banken eller jobcenteret? Du kan få en bisidder med! Bisidderne arbejder frivilligt, vi er neutrale og tager ikke part i sagen. Kontakt os på tlf. 5050 4618 eller mail bisidderne1@gmail.com,
Læs hele nyheden
Vær med til at bekæmpe ensomhed blandt ældre i Ringe den 25. januar
Kom til en inspirerende aften med oplæg og fællesspisning. Hvor du har mulighed for at dele dine idéer til, hvordan vi sammen kan hjælpe ældre ud af ensomhed. Læs mere om sted og tilmeldingsfrist her.
Læs hele nyheden

Nyt fra Tænketanken

Fyraftensmødet

Fyraftensmødet d. 18. maj 2015 her i Frivilligcenteret satte spot på, om vi i Ringe og Faaborg skal have medborgerhuse til gavn for foreninger og borgere.

Referat fra Fyraftensmødet​

KLIK HER

Tænketanken

På mødet blev der nedsat en tænketank der skal arbejde videre med de inputs de mange deltagere gav på mødet.

Medlemmer af tænketanken 

KLIK HER

​Medborgerhuse

Her på siden kan du følge med i udviklingen omkring Aktive Medborgerhuse i Faaborg Midtfyn kommune.

Tænketanken arbejder for øjeblikket kun i Ringeområdet, har siden Fyraftensmødet afholdt møder med både politiske udvalg og bormesteren. 

Gruppen har været på besøg på flere mulige lokaliteter, der kunne have potentiale til et Aktivt Medborgerhus, og har desuden besøgt eksisterende medborgerhuse på Fyn for at få ny inspiration.

Følg med her på siden og hold dig ajour!

​Adresse

​Frivilligcenter Midtfyn

Østre Ringvej 39
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01

Mobil: 30 30 01 81

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hente vores folder ved at klikke her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383