Nyheder​

Workshop: Fundraising i Foreningen
Den 28. maj er frivillige sociale foreninger fra Faaborg-Midtfyn velkomne, når Frivilligcenteret i Nyborg inviterer til workshoppen: Fundraising i Foreningen
Læs hele nyheden
Persondata og Kaffe
Kom på kursus
Læs hele nyheden
Vil du deltage i en mandegruppe - i samarbejde med Mandecentret Fyn?
8 mænd - 8 uger gratis gruppeforløb Tilbuddet er for dig, der ønsker at styrke din evne til at tackle den svære situation og blive bedre til at tage skridt i en ønsket retning. Under hele forløbet er en erfaren gruppeleder tilstede.
Læs hele nyheden

Persondata

EU's persondataforordning

Fra 25. maj 2018 skal alle foreninger leve op til kravene i EU's persondataforordning. 

På Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn er vi ikke jurister, og vi kan derfor ikke tilbyde individuel rådgivning til foreninger.

Relevant information

Redskaber og skabeloner, som kan hjælpe jer

Hvor får jeg mere hjælp?

​Datatilsynet er myndighed på området. Det betyder, at I skal kontakte Datatilsynet, hvis I har brug for rådgivning i forbindelse med jeres håndtering af persondata. 

Hold desuden øje med kurser fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Det gør Frivilligcenteret for at passe på dine persondata

​Vi er i gang med at gøre de sammen forberedelse som alle jer andre. Vi opdaterer siden her, når vi er helt på plads. 

Bemærk! Vi registrerer ikke oplysninger om privatpersoner, som kontakter os. 

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Østre Ringvej 39
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 20 82 73 00

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hente vores folder ved at klikke her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383