Nyheder​

Leder til Røde Kors indsamlingen
Vi søger en leder til den årlige landsindsamling første søndag i oktober. Det indsamlede beløb går ubeskåret til katastrofehjælp!!
Læs hele nyheden
Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn
ER flyttet til nye lokaler i Guldhøj Floravej 11 - vores åbningstider er mandag til torsdag 10-15 Vi træffes på telefon 6262 2201 eller 4049 5922
Læs hele nyheden
Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling
Frivilligcenter og Selvhjælp indkalde hermed til ekstraordinær generalforsamling den 27.08.2019 kl. 16.30. Punk på dagsorden er: Vedtægtsændring i § 8, med tilføjelse af stk. 11.
Læs hele nyheden
Nyt netværk for unge frivillige
Reaktor er et netværk for unge, som er aktive i et ungemiljø, en forening, en klub eller lignende i Faaborg-Midtfyn.
Læs hele nyheden

Synlighed

Få hjælp på Frivilligcenteret

​Vi hjælper foreninger, netværk og selvhjælpsgrupper med at være synlige for potentielle brugere, frivillige og andre organisationer.

Den Sociale Vejviser

Alle frivillige sociale foreninger og netværk kan komme med i Den Sociale Vejviser. Vejviseren er synlig for alle på vores hjemmeside, i vores lokaler i Ringe og i HUSET i Faaborg.
​Kontakt os, og kom med i den Sociale Vejviser.

Foreningskalenderen

En gang om måneden annoncerer vi aktiviteter i Midtfyns Posten. Foreningskalenderen kalder vi det, og det er gratis for foreninger og netværk at få deres åbne aktivitet med. Skriv til  forening@frivilligmidtfyn.dk senest den 15. i måneden før jeres aktivitet; så får I den med. 

Repræsentation

Vi deltager ved møder og arrangementer i mange sammenhænge, hvor vi repræsenterer alle foreninger. Er der en sag inden for frivillighed eller selvhjælp, som særligt optager jer, hører vi gerne om den. 

Læg en kommunikationsplan

Der er større chance for at lykkedes med sin kommunikation, hvis man lægger en plan og følger den. Vi kan hjælpe jer med at undersøge jeres muligheder og lægge en kommunikationsplan.

Bliv synlig med det samme

Her har vi samlet et par gode råd til at blive endnu mere synlig. 

 

Grafisk opsætning og professionel print

Produktionsskolen i Ringe er behjælpelig med at sætte brochurer, flyers, avisannoncer mv. op. De printer også i professionel kvalitet i mange størrelser.
Se deres udbud og priser her.

Facebook

  • Har I oprettet jeres arrangement som en begivenhed på Facebook? Og forgår jeres arrangement på Frivilligcenteret? Så sæt os på som med arrangør - så bliver I synlig for flere.
  • Har I et opslag, I gerne vil have delt på vores facebookside? Så kontakt os, så finder vi den optimale løsning for jer.

Oplagstavlen

​På Frivilligcenteret hænger en opslagstavle, som foreninger og privatpersoner må bruge til sociale formål. Kom endelige forbi med jeres materiale - så hænger vi det op sammen.

Brochurer

På Frivilligcenteret har vi en brochurevæg. Her er jeres brochurer synlige og frit tilgængelige for alle, som besøger huset. Har I et særligt arrangement eller mærkedag, har vi mulighed for at sætte brochurerne frem i mødelokalerne og på cafébordene. 

Kontakt os, hvis I i en periode har brug for ekstra lokal synlighed.

Book en medarbejder

Vi har heldigvis mange opgaver. Derfor kan I med fordel book tid med en medarbejder. Send jeres ønsker her.

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Guldhøj Floravej 11
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 4049 5922

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383