Nyheder​

Hjælp flygtningebørn med at falde godt til i Danmark!
Har du lyst til at gøre en forskel for flygtningebørn i Ringe, så hører vi rigtig gerne fra dig! I Leg- og læringsklubben, der er åben to timer ugentligt, kan du hjælpe flygtningebørn med at falde godt til i Danmark.
Læs hele nyheden
Ny ungegruppe - for unge der gerne vil møde andre unge
Er du i alderen 18-25 og føler du dig ofte alene? Eller mangler du andre at dele tanker og følelser med? Så har Frivilligcenteret et tilbud til dig.
Læs hele nyheden

Persondata

EU's persondataforordning

Fra 25. maj 2018 skal alle foreninger leve op til kravene i EU's persondataforordning. 

På Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn er vi ikke jurister, og vi kan derfor ikke tilbyde individuel rådgivning til foreninger. Som en hjælpende hånd har vi i stedet samlet relevante informationer og redskaber her:

Relevant information

Redskaber og skabeloner, som kan hjælpe jer

Hvor får jeg mere hjælp?

​Datatilsynet er myndighed på området. Det betyder, at I skal kontakte Datatilsynet, hvis I har brug for rådgivning i forbindelse med jeres håndtering af persondata. 

Hold desuden øje med kurser fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Frivilligcenteret passer på dine persondata

​Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principper for god databehandlerskik. 

Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, som fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Formålet er at sikre en retfærdig og gennemsigtig behandling af de personoplysninger, du giver os. 

Bemærk! Kontakter du os som privatperson, registrerer vi kun de oplysninger, du giver os lov til.

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Foreningshuset Guldhøj
Floravej 11, 5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 4049 5922

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383