Nyheder​

Vær med til at bekæmpe ensomhed blandt ældre i Faaborg
Kom og deltag i en spændende aften tirsdag den 12. marts kl. 17.00 med oplæg, fællesspisning og inspiration til nye initiativer, der kan skabe det gode ældreliv.
Læs hele nyheden
Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn
afholder generalforsamling torsdag den 14. marts kl. 17 - 19 Dagsorden iflg. vedtægterne
Læs hele nyheden
Frivilligcenterets telefon og åbningstid:
mandag - torsdag kl. 10.00 - 15.00
Læs hele nyheden
Besøgsvenner søges i Besøgstjenesten Ældre hjælper Ældre
Har du lyst til at besøge et ældre menneske et par timer hver uge - så kontakt endelig Ældre hjælper Ældre. Vi mødes i Frivilligcenteret 1 x om måneden, drøfter hvordan det går med vores besøgsmodtagere.
Læs hele nyheden

Persondata

EU's persondataforordning

Fra 25. maj 2018 skal alle foreninger leve op til kravene i EU's persondataforordning. 

På Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn er vi ikke jurister, og vi kan derfor ikke tilbyde individuel rådgivning til foreninger. Som en hjælpende hånd har vi i stedet samlet relevante informationer og redskaber her:

Relevant information

Redskaber og skabeloner, som kan hjælpe jer

Hvor får jeg mere hjælp?

​Datatilsynet er myndighed på området. Det betyder, at I skal kontakte Datatilsynet, hvis I har brug for rådgivning i forbindelse med jeres håndtering af persondata. 

Hold desuden øje med kurser fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Frivilligcenteret passer på dine persondata

​Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principper for god databehandlerskik. 

Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, som fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Formålet er at sikre en retfærdig og gennemsigtig behandling af de personoplysninger, du giver os. 

Bemærk! Kontakter du os som privatperson, registrerer vi kun de oplysninger, du giver os lov til.

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Østre Ringvej 39
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 20 82 73 00

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383