Nyheder​

Kune du tænke dig at hjælpe flygtningebørn til at falde godt til i Danmark?
Alt er nyt og anderledes for flygtningebørn, når de kommer til Danmark. Som frivillig har du mulighed for at hjælpe børnene til en tryg overgang til deres nye liv. Hvis det lyder meningsfuldt for dig, er du måske en af Dansk Flygtningehjælps nye frivillige i Leg- og læringsklubben i Ringe!
Læs hele nyheden
Vil du have besøg af en demensven-instruktør?
Faaborg-Midtfyn Kommune vil være med til at skabe et demensvenligt samfund, hvor demens ikke er tabubelagt og hvor vi sammen støtter og hjælper demensramte familier. Derfor har kommunen indgået et partnerskab med Alzheimer foreningen om ”Projekt Demensvenner”.
Læs hele nyheden

Persondata

EU's persondataforordning

Fra 25. maj 2018 skal alle foreninger leve op til kravene i EU's persondataforordning. 

På Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn er vi ikke jurister, og vi kan derfor ikke tilbyde individuel rådgivning til foreninger. Som en hjælpende hånd har vi i stedet samlet relevante informationer og redskaber her:

Relevant information

Redskaber og skabeloner, som kan hjælpe jer

Hvor får jeg mere hjælp?

​Datatilsynet er myndighed på området. Det betyder, at I skal kontakte Datatilsynet, hvis I har brug for rådgivning i forbindelse med jeres håndtering af persondata. 

Hold desuden øje med kurser fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Frivilligcenteret passer på dine persondata

​Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principper for god databehandlerskik. 

Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, som fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Formålet er at sikre en retfærdig og gennemsigtig behandling af de personoplysninger, du giver os. 

Bemærk! Kontakter du os som privatperson, registrerer vi kun de oplysninger, du giver os lov til.

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Østre Ringvej 39
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 22 28 46 20 (efter åbningstid)

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383