Nyheder​

Ansøgningsfristen for §18 og §79 er udskudt til 1. juni 2020
Har I spørgsmål kan I kontakte Frivilligcenteret på tlf. 4049 5922 eller på mail info@frivilligmidtfyn.dk
Læs hele nyheden
Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn afholder generalforsamling mandag den 20. april kl. 18.00
datoen er flyttet fra 23. marts - dagsorden iflg. vedtægterne. På Guldhøj Floravej 11, st. Ringe
Læs hele nyheden
Grundet Corona virus har Frivilligcenter & Selvhjælp lukket indtil Myndighederne anbefaler vi kan åbne igen.
Ring på telefon 4049 5922 hvis I har spørgsmål!!
Læs hele nyheden
Ungdommens Røde Kors
Vi søger unge frivillige til en ny aktivitet, som startes op på Ringe Bibliotek. Hver torsdag kl.15.30-18
Læs hele nyheden

Persondata

EU's persondataforordning

Fra 25. maj 2018 skal alle foreninger leve op til kravene i EU's persondataforordning. 

På Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn er vi ikke jurister, og vi kan derfor ikke tilbyde individuel rådgivning til foreninger. Som en hjælpende hånd har vi i stedet samlet relevante informationer og redskaber her:

Relevant information

Redskaber og skabeloner, som kan hjælpe jer

Hvor får jeg mere hjælp?

​Datatilsynet er myndighed på området. Det betyder, at I skal kontakte Datatilsynet, hvis I har brug for rådgivning i forbindelse med jeres håndtering af persondata. 

Hold desuden øje med kurser fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Frivilligcenteret passer på dine persondata

​Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principper for god databehandlerskik. 

Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, som fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Formålet er at sikre en retfærdig og gennemsigtig behandling af de personoplysninger, du giver os. 

Bemærk! Kontakter du os som privatperson, registrerer vi kun de oplysninger, du giver os lov til.

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Foreningshuset Guldhøj
Floravej 11, 5750 Ringe

Telefon: 4049 5922

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383