Nyheder​

Leder til Røde Kors indsamlingen
Vi søger en leder til den årlige landsindsamling første søndag i oktober. Det indsamlede beløb går ubeskåret til katastrofehjælp!!
Læs hele nyheden
Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn
ER flyttet til nye lokaler i Guldhøj Floravej 11 - vores åbningstider er mandag til torsdag 10-15 Vi træffes på telefon 6262 2201 eller 4049 5922
Læs hele nyheden
Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling
Frivilligcenter og Selvhjælp indkalde hermed til ekstraordinær generalforsamling den 27.08.2019 kl. 16.30. Punk på dagsorden er: Vedtægtsændring i § 8, med tilføjelse af stk. 11.
Læs hele nyheden
Nyt netværk for unge frivillige
Reaktor er et netværk for unge, som er aktive i et ungemiljø, en forening, en klub eller lignende i Faaborg-Midtfyn.
Læs hele nyheden

Persondata

EU's persondataforordning

Fra 25. maj 2018 skal alle foreninger leve op til kravene i EU's persondataforordning. 

På Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn er vi ikke jurister, og vi kan derfor ikke tilbyde individuel rådgivning til foreninger. Som en hjælpende hånd har vi i stedet samlet relevante informationer og redskaber her:

Relevant information

Redskaber og skabeloner, som kan hjælpe jer

Hvor får jeg mere hjælp?

​Datatilsynet er myndighed på området. Det betyder, at I skal kontakte Datatilsynet, hvis I har brug for rådgivning i forbindelse med jeres håndtering af persondata. 

Hold desuden øje med kurser fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Frivilligcenteret passer på dine persondata

​Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principper for god databehandlerskik. 

Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, som fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Formålet er at sikre en retfærdig og gennemsigtig behandling af de personoplysninger, du giver os. 

Bemærk! Kontakter du os som privatperson, registrerer vi kun de oplysninger, du giver os lov til.

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Guldhøj Floravej 11
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 4049 5922

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383