Nyheder​

OBS!! NYE ÅBNINGSTIDER I JANUAR:
Frivilligcenterets kontor- & åbningstid er mand.-torsd. kl. 10.00-13.00, gælder kun januar måned!!
Læs hele nyheden
JULEFERIE-LUKKET
Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn holder julelukket fra torsdag den 20. december - Vi ønsker alle en glædelig jul og godt nytår!!!
Læs hele nyheden
Hjælp udsatte børn i Faaborg-Midtfyn ind i et godt og aktivt fritidsliv
Red Barnet Faaborg-Midtfyn søger frivillige fritidsvejledere
Læs hele nyheden
Besøgsvenner søges i Besøgstjenesten Ældre hjælper Ældre
Vi mødes i Frivilligcenteret 1 x om måneden, drøfter hvordan det går med vores besøgsmodtagere. Har du lyst til at besøge et ældre menneske et par timer hver uge - så kontakt endelig Ældre hjælper Ældre.
Læs hele nyheden

Projekt Et Godt Ældreliv

​Vær med til at skabe et godt og socialt liv for alle ældre.

Et Godt Ældreliv er et projekt, hvor Røde Kors, Ældre Sagen og Frivilligcenteret arbejder på at hjælpe flere ældre medborgere 65+ til at blive en del af det lokale fællesskab med henblik på at forebygge og reducere ensomhed.

Er I en forening i Ringe og har I lyst til at lave nye aktiviteter for ældre,

så kan I lige nu søge om kr. 5000,- læs mere og se ansøgningsskemaet her ...

Et godt Ældreliv i Ringe

I 2018 startede vi i Ringe-området. Her inviterede vi foreninger, borgere, erhvervsdrivende og kommunalt ansatte ind til et idémøde. Her fik vi inspiration til, hvilke aktiviteter der vil gøre en forskel for de ældre.

  • Efter idémødet besluttede styregruppen, at foreningerne skulle have bedre mulighed for at deltage i at give ældre et bedre liv. Derfor afsatte de en stor del af pengene i Et Godt Ældreliv i 2018 til at foreningerne kan søge dem. Mere information om mulighed for at ansøge om penge kommer senere.  

Et Godt Ældreliv i Broby

I 2017 og 2018 fokuserede vi på Broby-området. Her har vi etableret følgende initiativer:

  • En folder, som giver et samlet overblik over alle aktiviteter for +65 årige i Broby. Den kan ikke kun beboere i Broby-området have glæde af, men også kommunale medarbejdere, der møder personer, der har ønske om at blive en del af et fællesskab eller få en mere aktiv hverdag. Se pjecen her Et godt ældreliv i Broby
  • Flere frivillige har meldt sig til at tage sig ud og besøge de ældre, der er i tvivl om, hvilken aktivitet, der er noget for dem.
  • En telefonlinje, som alle kan ringe til og få hjæple til at finde aktiviteter for ældre i Broby-området.

​Vi vil gerne høre fra dig

Har du selv brug for hjælp og støtte til at komme i fang med en aktivitet, eller kender du nogen der har, så har vi frivillige, der står klar til at hjælpe med at finde en løsning. Du kan enten ringe og få en snak, eller vi kan besøge dig i et hjem.

Har du idéer til eller ønsker om en aktivitet, der ikke allerede er i lokalområdet, eller har du ikke mulighed for at deltage i aktiviteter uden for dit eget hjem, er du også velkommen til at kontakte os.

Om Et Godt Ældreliv

Sundheds- og Omsorgsudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune har i perioden 2017-2019 bevilget 300.000 kr./år til Røde Kors og Ældre Sagen, der har fået til opgave at arbejde med nye metoder til at reducere ensomhed. Frivilligcenteret er ansat til at udføre Projekt Et Godt Ældreliv.

Kontakt

​Et Godt Ældreliv

Tirsdag til torsdag kl. 10-15

Telefon 30 30 01 81

Mail: etgodtaeldreliv@frivilligmidtfyn.dk

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Østre Ringvej 39
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 20 82 73 00

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383