Nyheder​

Den frivillige Gældsrådgivning Faaborg-Midtfyn
Sted: Frivilligcenteret Østre Ringvej 39 Arbejdsløshed, skilsmisse, sygdom eller dyreforbrugslån kan få enhver økonomi til at løbe af sporet. Er din gæld blevet uoverkommelig, kan du gratis hjælp og rådgivning hos Gældsrådgivningen. Rådgivningen er fortrolig, uvildig og gratis. Tlf. 53 97 95 18 Mail: gaeldsraadgivningen@gmail.com Ring eller skriv og få en aftale med en af de frivillige gældsrådgivere.
Læs hele nyheden
Bisidderne - netværket
Sted: Frivilligcenteret Østre Ringvej 39 Har du brug for en bisidder? Skal du til en vanskelig samtale hos ex. lægen på hospitalet, kommunen, banken eller jobcenteret? Du kan få en bisidder med! Bisidderne arbejder frivilligt, vi er neutrale og tager ikke part i sagen. Kontakt os på tlf. 5050 4618 eller mail bisidderne1@gmail.com,
Læs hele nyheden
Vær med til at bekæmpe ensomhed blandt ældre i Ringe den 25. januar
Kom til en inspirerende aften med oplæg og fællesspisning. Hvor du har mulighed for at dele dine idéer til, hvordan vi sammen kan hjælpe ældre ud af ensomhed. Læs mere om sted og tilmeldingsfrist her.
Læs hele nyheden

Et Godt Ældreliv

Vær med til at bekæmpe ensomhed blandt ældre i Ringe den 25. januar.

Kom til en inspirende aften med oplæg og fællesspisning. Hvor du har mulighed for at dele dine idéer til hvordan vi sammen kan hjælpe ældre ud af ensomhed. Læs mere om sted og tilmeldingsfrist her.

Et Godt Ældreliv er et projekt, hvor Røde Kors, Ældre Sagen og Frivilligcenteret arbejder på at hjælpe flere ældre medborgere 65+ til at blive en del af det lokale fællesskab med henblik på at forebygge og reducere ensomhed.

Et godt Ældreliv i Ringe

I vinteren 2017 er vi startet i Ringe området. Her har vi første omgang inviteret foreninger, borgere, erhvervsdrivende og kommunalt ansatte ind til et idémøde, hvor vi søger inspiration til, hvilke aktiviteter der vil gøre en forskel for de ældre. Herefter vil projektet tage sin form i løbet af 2018.

Et Godt Ældreliv i Broby

Projektet har i 2017 fokuseret på Broby området, hvor der er blevet udarbejdet en folder som giver et samlet overblik over alle aktiviteter for +65 årige i Broby. Den kan ikke kun beboere i Broby-området have glæde af, men også kommunale medarbejdere, der møder personer, der har ønske om at blive en del af et fællesskab eller få en mere aktiv hverdag. Derudover er der flere frivillige, der har meldt sig til at tage sig ud og besøge de ældre, der er i tvivl om, hvilken aktivitet der er noget for dem. 

Har du selv brug for hjælp og støtte til at komme i fang med en aktivitet, eller kender du nogen der har, så har vi frivillige, der står klar til at hjælpe med at finde en løsning. Du kan enten ringe og få en snak, eller vi kan besøge dig i et hjem.

Har du idéer til eller ønsker om en aktivitet, der ikke allerede er i lokalområdet, eller har du ikke mulighed for at deltage i aktiviteter uden for dit eget hjem, er du også velkommen til at kontakte os.

se pejcen her Et godt ældreliv i Broby

Kontakt:

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn 

Mandag til torsdag kl. 10-15 

 Christina Bülow tlf.: 30 30 01 81

Mail: cb@frivilligmidtfyn.dk 

Om projektet:

Sundheds- og Omsorgsudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune har i perioden 2017-2019 bevilget 300.000 kr./år til Røde Kors og Ældre Sagen, der har fået til opgave at arbejde med nye metoder til at reducere ensomhed. Frivilligcenteret er ansat til at udføre projektet, der i første omgang starter op i Broby.

​Adresse

​Frivilligcenter Midtfyn

Østre Ringvej 39
5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01

Mobil: 30 30 01 81

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hente vores folder ved at klikke her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383