Nyheder​

Åbent hus - du er inviteret!
Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn, Arbejdsmarked i Faaborg-Midtfyn og Foreningen Guldhøj inviterer i år til fælles fejring af frivilligheden i anledningen af frivillig fredag d. 27. september.
Læs hele nyheden
Hjælp flygtningebørn med at falde godt til i Danmark!
Har du lyst til at gøre en forskel for flygtningebørn i Ringe, så hører vi rigtig gerne fra dig! I Leg- og læringsklubben, der er åben to timer ugentligt, kan du hjælpe flygtningebørn med at falde godt til i Danmark.
Læs hele nyheden
Leder til Røde Kors indsamlingen
Vi søger en leder til den årlige landsindsamling første søndag i oktober. Det indsamlede beløb går ubeskåret til katastrofehjælp!!
Læs hele nyheden
Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn
ER flyttet til nye lokaler i foreningshuset Guldhøj på Floravej 11 - vores åbningstider er mandag til torsdag 10-15 Vi træffes på telefon 6262 2201 eller 4049 5922
Læs hele nyheden

Social ambassadør - en tryg vej ind i fællesskabet

Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn har i juni 2019 fået bevilget penge af Socialstyrelsen til et nyt projekt i Ringe. 

Projektet skal få flere på langvarig offentlig ydelse ind i frivillige foreninger.

Dette gøres for at give flere muligheden for at indgå i frivillige sociale fællesskaber. Frivillige fællesskaber kan nemlig noget helt særligt og kan være en frirum for de borgere, som deltager. 

Projektet betyder, at en borger kan blive tilkoblet en social ambassadør fra en forening, da det kan være svært at få modet til at blive frivillig eller søge arbejde, hvis man har været uden for arbejdsmarkedet/uddannelsessystemet i lang tid. Med en social ambassadør som kan guide og hjælpe, håber vi, at den enkelte borger i første omgang finder modet til at komme i gang. 

Derfor vil vi i efteråret arbejde på at uddanne sociale ambassadører, som kan give en hjælpende hånd til borgerne i projektet, så de får en tryg og god start på arbejdet som frivillig.

Hvis din forening er interesseret i at være med i projektet, så kontakt meget gerne projektleder Christina Bülow på tlf. 20827300 eller mail cb@frivilligmidtfyn.dk. 

​Adresse

​Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Foreningshuset Guldhøj
Floravej 11, 5750 Ringe

Tlf.: 62 62 22 01 (ikke sms)

Mobil: 4049 5922

Åbningstider​

​Mandag 10:00 - 15:00

Tirsdag 10:00 - 15:00

Onsdag 10:00 - 15:00

Torsdag 10:00 - 15:00

Information​ & CVR

Hent vores folder. klik her.​

E-mail: info@frivilligmidtfyn.dk

CVR: 16658383